Nazovite naše Tarot majstore!

Znakovi zodijaka i Venera

Znakovi zodijaka i Venera

Ovan - Venera je blaga, osjećajna, topla. Ove osobe neće trpiti partnerovo nerazumijevanje, nisu stvorene za pravu vezu već za zaljubljivanje, ponekad su dosta naivne, ali su iskrene osobe, strastvene. Ponekad su nesigurne, sebične i zahtjevne osobe.

Bik - muškarci koji su rođeni pod Venerom traže pouzdane i ženstvene partnere, bitan im je seksualni život, žene koje su rođene pod Venerom žele stabilan odnos, te im je vrlo bitna ljubav. Ove osobe uživaju u životu, imaju sklonost prema čekanju te vole biti u centru pažnje.

Blizanci - otvorene osobe, šarmantne, vole flert, često su u vezi, ali s više osoba, prirodne su, ne vole preveliku intimnost, vole i vode aktivan život, vole promjene, raznolikost.

Rak - ove osobe su vrlo osjećajne, njih je vrlo lako povrijediti, bitna im je obitelj, vole se družiti, emocionalne su osobe, one trebaju nekoga na koga se mogu osloniti kada im je to potrebno, ne vole se svđati.

Lav - ovim osobama ljubav igra veliku ulogu u životu, tople su osobe, romantične, vole biti u centru pažnje, nemirne su osobe, ponekad su dosta dramatične, teatralne, ove osobe su često glumci. Bitno im je kakav će dojam ostaviti kod drugih, privlače ih luksuzne stvari.

Djevica - ovdje se iskazuje analitičnost, prevelika brižnost, celibat, razočarenje. Ako je Venera loše aspektirana ukazuje na sliku prljave ženstvenosti. Ove osobe teže moralnim vrijednostima, njima je bitno osnovati obitelj, sramežljivi su i skromni ljubavnici.

Vaga - vrlo šarmantne osobe, nježne, srdačne, romantične. Njima je ljubav jako bitna, lako će im biti započeti vezu. Osobe su koje ne skrivaju svoje emocije, teže postizanju ljepote i harmonije. Predstavljaju mlade osobe koje imaju osjećaj za pravdu, svježe i lijepe osobe.

Škorpion - kada im ljubav ne ide kako treba postanu vrlo ljubomorne osobe koje imaju potrebu za osvetu. Imaju vrlo jake emocije, zavidnu seksualnu reputaciju. Strastvene su osobe i zavodljive.

Strijelac - poštuju tradicije, vole ljude, temperamentne su osobe, imaju snažan duh koji unose u ljubavnu vezu, vole slobodu, putovanja, romantiku, strane zemlje, lako se uzbuđuju.

Jarac - vrlo su ozbiljni kada je riječ o vezama, oni će ostati i u nesretnom braku. Mogu kontrolirati svoje emocije, ambiciozne su osobe, žele utočište i sigurnost te traže sve to u materijalnom svijetu.

Vodenjak - njima je bitna sloboda, rado će pružiti ljubav, ali ih ne vode emocije i strast. Osobe su koje imaju puno prijatelja, nesebične su i nisu ljubomorne, njima se sve zasniva na slobodi volje.

Ribe - kod ovih osoba ne postoje granice u ljubavi, uvijek su spremne žrtvovati se zbog ljubavi, sentimentalne su osobe. Venera se u ovom slučaju povezuje s osobama koje je vrlo lako povrijediti, sa ljepotom, ženama te sa ljubaznim ljudima.

Savjetnici Status
Mirjana Mirjana - Kod 103
Operater je slobodan
NUMEROLOGIJA TAROT PSIH. RAZGOVORI TAJNI KOD
TEL: 064/55-55-00 - Kod 103 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Maja Maja - Kod 04
Operater je slobodan
TAROT VIDOVITOST VISAK SUDBINSKE KARTE SKIDANJE UROKA NUMEROLOGIJA ENERGIJA NA DALJINU ENERGETSKO ČIŠĆENJE AURE ANĐEOSKE KARTE
TEL: 064/55-55-00 - Kod 04 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Mira Mira - Kod 72
Operater je slobodan
TAROT
TEL: 064/55-55-00 - Kod 72 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Mihaela Mihaela - Kod 62
Operater je slobodan
TAROT TUMAČENJE SNOVA VIDOVITOST
TEL: 064/55-55-00 - Kod 62 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available

Naslovna | O nama | Uvjeti korištenja | Polica privatnosti | Tarot | Astrologija | Horoskop | Ezoterija | Numerologija | Magija | Uroci | Savjeti

Naši tarot savjetnici spremni su vam u potpunosti pomoći u rješavanju vaših problema putem svojih 064 tarot brojeva (064 tarot linije). Nazovite naše 064 linije, odaberite tarot kod za savjetnika sa kojim želite razgovarati te započnite razgovor. Usluge smiju koristiti osobe starije od +18 godina.

Sva prava pridržana @ Maratela mreže d.o.o. Hrvatska - 072/700-700.