Nazovite naše Tarot majstore!

Znakovi zodijaka i Saturn

Znakovi zodijaka i Saturn

Ovan - samostalne osobe, uvijek imaju neki cilj u svome životu, osobe su koje smatraju kako su uvijek u pravu. One ne trebaju nikoga da vodi njihov život. Saturn je u Ovnu u padu. Ovdje se često događa borba između starog ili novog.

Bik - disciplinirane osobe, praktične, strpljive, uporne, odlučne, vrijedne, drugi ih poštuju, ne ističu se previše, one bi se trebale naučiti kontroli.

Blizanci - sramežljive osobe, ne vole prilagodbe, inteligentne su, uvijek su spremne pomoći nekome. Ponekad mogu biti dosta sramežljive, neprilagodljive, nespretne. Radoznale su osobe, ponekad im je teško prilagoditi se novoj okolini.

Rak - kombinacija Raka i Saturna i nije baš najbolja kombinacija. Saturn ovdje ukazuje na teškoće u životu, beskućnike, probleme s roditeljima, povučenost. Ove osobe su nesigurne, često suzdržane, ali pune ljubavi i tolerantne.

Lav - ove osobe su vrlo teške osobe, tvrdoglave, dosta su sramežljive. Trebale bi poraditi na svojem samopouzdanju one žele da ih drugi poštuju, pouzdane su osobe, nedostaje im smisla za humor, a trebale bi poraditi i na kreativnosti.

Djevica - dosta su opterećeni detaljima pa im to dosta otežava neke stvari, odgovorne su osobe, precizne, pouzdane, moralne, njima je posao na prvom mjestu pa često zanemaruju privatan život, ponekad su dosta povučene i usamljene osobe.

Vaga - njihove negativne strane su neiskrenost, ne praštaju često, dobro lažu, te znaju biti prezahtjevni. Prema drugima su dosta diplomatski nastrojeni, društveni su te imaju dosta prijatelja, uporne su i pouzdane osobe. Oni će naći ravnotežu između privatnog i poslovnog života.

Škorpion - uspjeh im je bitan u životu te imaju veliku volju da ga i ostvare, snažne su osobe, brzog jezika, ozbiljne su i odlučne. Ponekad su ljubomorne i dosta tvrdoglave.

Strijelac - dobro su prihvaćeni u društvu, često pomažu hendikepiranim ljudima, drže do morala, vole slobodu, važno im je obrazovanje. Pravedne su osobe, bitna im je njihova čast i ugled. Vole putovanja, avanture, najveća im je mana to što su osvetoljubivi.

Jarac - vrlo su ambiciozne i sposobne osobe, komunikativne su, imaju veliku želju za vlašću. Njima nedostaje humora, vedrine. Vole kada ih se hvali, nisu ludi za ograničenjima, prirodne su osobe, uvijek će ići za svojim ciljevima.

Vodenjak - nesebične osobe, ambiciozne, dobro su prihvaćene u društvu, imaju dosta prijatelja. Ponekad se stavljaju u ulogu vođe, imaju apstraktan um.

Ribe - ove osobe često znaju podcjenjivati same sebe, dosta su nervozne, te skrivaju svoje strahove, ne vole biti u centru pažnje, emotivne su te sve emocije prenose u ljubavnu vezu. One su osjećajne, privlačne osobe pune razumijevanja.

Savjetnici Status
Ariana Ariana - Kod 61
Operater je slobodan
ASTROLOGIJA REIKI YI-YING TAROT
TEL: 064/55-55-00 - Kod 61 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Iris Iris - Kod 84
Operater je slobodan
VISAK KARTE SUDBINE UROĐENA VIDOVITOST
TEL: 064/628-628 - Kod 84 (tel:6,99 - mob:8,41 kn/min)
Available
Mirjana Mirjana - Kod 103
Operater je slobodan
NUMEROLOGIJA TAROT PSIH. RAZGOVORI TAJNI KOD
TEL: 064/55-55-00 - Kod 103 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Maja Maja - Kod 04
Operater je slobodan
TAROT VIDOVITOST VISAK SUDBINSKE KARTE SKIDANJE UROKA NUMEROLOGIJA ENERGIJA NA DALJINU ENERGETSKO ČIŠĆENJE AURE ANĐEOSKE KARTE
TEL: 064/55-55-00 - Kod 04 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Mira Mira - Kod 72
Operater je slobodan
TAROT
TEL: 064/55-55-00 - Kod 72 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Mihaela Mihaela - Kod 62
Operater je slobodan
TAROT TUMAČENJE SNOVA VIDOVITOST
TEL: 064/55-55-00 - Kod 62 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available

Naslovna | O nama | Uvjeti korištenja | Polica privatnosti | Tarot | Astrologija | Horoskop | Ezoterija | Numerologija | Magija | Uroci | Savjeti

Naši tarot savjetnici spremni su vam u potpunosti pomoći u rješavanju vaših problema putem svojih 064 tarot brojeva (064 tarot linije). Nazovite naše 064 linije, odaberite tarot kod za savjetnika sa kojim želite razgovarati te započnite razgovor. Usluge smiju koristiti osobe starije od +18 godina.

Sva prava pridržana @ Maratela mreže d.o.o. Hrvatska - 072/700-700.