Nazovite naše Tarot majstore!

Znakovi zodijaka i Mars

Znakovi zodijaka i Mars

Ovan - mogu biti dosta razdražljivi, ponekad se nađu u nekim ispadima. Inače su jake osobe, hrabre, strastvene, nezavisne i dominantne.

Bik - ove osobe su dobre u poslu, ponekad mogu biti jako ljubomorne te imate velike ispade radi toga. Mars se ovdje ne osjeća dobro. On ovdje može postati uvredljiv, pogrdan, skloin zloporabama, tiranin, nedostaje mu motivacije.

Blizanci - ovim osobama ponekad nedostaje discipline i koncentracije. Oni će razlikovati flert od ljubavi. Dobre su s informacijama, uvijek su spremni na akciju.

Rak - ove osobe vole se svađati, mogu biti hladnokrvne, mogu često remetiti mir u obitelji, kontrolirane su, ponekad bezosjećajne, agresivne. Često se previše brinu kao roditelji zbog čega mogu imati problema sa želucem.

Lav - ove osobe ne pitaju za oprost, ne daju ga niti se kaju zbog nečega. Ne zamaraju se sa sitnicama, znaju pokazati svoje osjećaje, privlače suprotan spol, atraktivni su i zabavni.

Djevica - ove osobe će odlično obavljati neke rutinske poslove, koncentrirane su na određeni cilj, ne vole odustajanje, oni su seksualni perfekcionisti.

Vaga - ove osobe imaju pasivno-agresivni pristup, šarmantne su osobe, ljubazne, vole nove ideje, ne vole nepravdu, otvorene su osobe koje vole zabavu i uživanje, ponekad im treba više samopouzdanja i hrabrosti. Mars i Venera često vuku svatko na svoju stranu.

Škorpion - osobe su koje vole promislite prije nego nešto učine, za njih postoji sve ili ništa, ne sklapaju kompromise, pouzdani su, ali se ne prilagođavaju. To su jake osobe, hrabre, samopouzdane i disciplinirane.

Strijelac - vrlo šarmantne osobe, često su sklone nezgodama, imaju veliku snagu iznutra, oni imaju filozofska razmišljanja, osjećaj za ritam, tempo, žive određenim načinom života, spotrskim stilom.

Jarac - osobe koje su vrijedne, uporne u svome radu, vrlo marljive, osobe su kojima se drugi dive. Uvijek će težiti za iskrenošću, poštenjem, čašću. Mars Jarcu daje snagu u fizičkom smislu, te jamči uspješnost. Ove osobe su sklone lomovima i nezgodama.

Vodenjak - imaju suvremena razmišljanja, logične su, ne vole tradiciju, intelektualne su osobe. One su osobe samostalnog duha, imaju visoke principe, vole seksualne eksperimente, vješte su osobe.

Ribe - ove se osobe ne vole svađati, suosjećajne su, te ih drugi mogu zbog toga iskorištavati. U seksu su romantične, nesebične i nježne. Neki utjehu za svoju tugu traže u alkoholu. Mars se ovdje ne osjeća dobro.

Savjetnici Status
Mirjana Mirjana - Kod 103
Operater je slobodan
NUMEROLOGIJA TAROT PSIH. RAZGOVORI TAJNI KOD
TEL: 064/55-55-00 - Kod 103 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Maja Maja - Kod 04
Operater je slobodan
TAROT VIDOVITOST VISAK SUDBINSKE KARTE SKIDANJE UROKA NUMEROLOGIJA ENERGIJA NA DALJINU ENERGETSKO ČIŠĆENJE AURE ANĐEOSKE KARTE
TEL: 064/55-55-00 - Kod 04 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Mira Mira - Kod 72
Operater je slobodan
TAROT
TEL: 064/55-55-00 - Kod 72 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available
Mihaela Mihaela - Kod 62
Operater je slobodan
TAROT TUMAČENJE SNOVA VIDOVITOST
TEL: 064/55-55-00 - Kod 62 (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)
Available

Naslovna | O nama | Uvjeti korištenja | Polica privatnosti | Tarot | Astrologija | Horoskop | Ezoterija | Numerologija | Magija | Uroci | Savjeti

Naši tarot savjetnici spremni su vam u potpunosti pomoći u rješavanju vaših problema putem svojih 064 tarot brojeva (064 tarot linije). Nazovite naše 064 linije, odaberite tarot kod za savjetnika sa kojim želite razgovarati te započnite razgovor. Usluge smiju koristiti osobe starije od +18 godina.

Sva prava pridržana @ Maratela mreže d.o.o. Hrvatska - 072/700-700.